iRobot Roomba 606

Robotický vysávač iRobot Roomba 606 skutočne spĺňa všetko to, čo jeho výrobca deklaruje. Za pomerne nízku cenu dostanete šikovného pomocníka do domácnosti. Ak si vystačíte s jeho primárnou funkciou – vysávanie, a nepotrebujete žiadne ďalšie extra funkcie, tak tento robotický vysávač je presne to, čo hľadáte.

Najmenší pomocník z rodiny iRobot

Roomba 606 je najmenším robotickým vysávačom z rodiny iRobot. Napriek tomu, čo sa kvality prevedenia týka, nezaostáva za robotickými vysávačmi vyššej rady.

Optimálny výkon čistenia

iRobot Roomba 606 je určený pre vysávanie kobercov a tvrdých podláh. Vysávač iRobot využíva technológiu Dirt Detect, ktorá detekuje rôzne oblasti v domácnosti s vysokou koncentráciou nečistôt, vďaka čomu ich pri čistení uprednostňuje.

Vďaka 3-stupňovému systému čistenia, optimálnemu saciemu výkonu a kefám Dual Multi-Surface a Edge-Sweeping vám iRobot Roomba 606 pomôže zachytiť nečistoty, prach, vlasy či srsť na rôznych povrchoch vašej domácnosti. Je tiež vybavený filtrom AeroVac, ktorý zaručí bezprašný chod.

Plynulá navigácia

Vďaka iAdapt responzívnej navigácii a senzoru proti pádu zo schodov sa iRobot Roomba dokáže ľahko prispôsobiť a pohybovať po rôznych miestnostiach vášho domova a zároveň sa dokáže vyhnúť aj rôznym prekážkam, ako sú schody, nábytok či spiaci domáci miláčikovia.

iRobot Roomba 606 robí to, čo sľubuje, a ponúka slušnú výdrž batérie. Na jedno nabitie dokáže povysávať asi 60 m2. Keď robotický vysávač detekuje, že batérii dochádza šťava, automaticky sa pripojí k nabíjačke. Celý proces nabíjania trvá 3 hodiny a po dobití sa nevráti na miesto, kde čistenie skončil, ale opakuje celú reláciu čistenia odznova. Ďalšou menšou nevýhodou môže byť jeho hlučnejší chod, ktorý sa pohybuje na úrovni 61 dB.

Iba manuálne ovládanie iRobot Roomba 606 nemožno ovládať pomocou mobilnej aplikácie. Dá sa  jednoducho ovládať tromi tlačidlami (Clean, Dock, Spot), ktoré pokryjú všetko, čo robotický vysávač potrebuje k svojej práci.

Jednoduchá obsluha
Nízka hlučnosť

Porovnanie cien

alza.sk
alza.sk
179 €
Skladom
179 €
Skladom

Najpredávanejšie Značky

  • Vysávače Xiaomi
  • Vysávače Roborock
  • Vysávače Evolveo
  • Vysávače iRobot Roomba
  • Vysávače TESLA